Canon live view

Tineke, mijn fotovriendin op zoom.nl heeft een probleem met het gebruik van live view op haar Canon toestel. Hieronder zal je een video vinden waar alles heel duidelijk wordt uitgelegd door wie minder dan “Michael The Mentor“. Volgens mij is Michael dè referentie op internet als het aankomt op tutorial ivm met fotografie. Het enige nadeel is dat Michael zijn video’s in het Engels zijn. Maar je kan het eigenlijk allemaal heel goed volgen omdat alles mooi uitgelegd is met bijhorende plaatjes.

In dit geval heb ik een video gevonden met betrekking tot de Canon EOS 60D, maar je kan deze video ook gebruiken voor andere Canon toestellen, omdat het principe altijd hetzelfde blijft. Dus hieronder de video, en ik hoop echt dat de live view gebruikers hier iets aan hebben. Wil je mij over dit topic contacteren, dan kan dat altijd met behulp van de onderstaande contactgegevens, of klik op het “mail” icoontje bovenaan elke pagina op deze website.En hieronder heb je dan een video tutorial over hoe je de instelling voor Live View kan aanpassen of naar je eigen wensen kan instellen.Met mijn vriendelijke groeten, JP.

Neem ook eens een kijkje op mijn fotosite: www.van-doorselaer.com


Contacteer mij via onderstaande formulier. U krijgt gegarandeerd binnen de 24 uur antwoord.

Geef een reactie