EF-S 10-18 mm IS STM

Canon groothoeklens

Canon EF-S 10-18mm IS STM

Dit 10-18mm ultragroothoekobjectief biedt meer ruimte in het kader van het compacte en lichtgewicht ontwerp dat ideaal voor op reis is. Zelfs als u dicht bij het onderwerp bent, kunt u meer vastleggen in elke opname zonder een stap terug te hoeven doen. Het is ontworpen voor EOS DSLR’s met APS-C-formaat sensoren en voegt een effect toe aan lucht, landschappen en stadsgezichten, zodat u interieurs en architectuur met gemak kunt vastleggen.

Kenmerken:
Brandpuntafstand: 10-18mm
Vatting: EF-S
Maximaal diafragma: f/4.5-5.6
Minimaal diafragma: f/22-29
Kortste scherpstelafstand: 0,22m
Beeldstabilisatie: Ja
Extra stille motor: Ja
Elementen: 14
Groepen: 11
Aantal diafragmalamellen: 7
Filterdraad: 67mm
Afmetingen: 74,6x72mm
Gewicht: 240g

Canon groothoeklens

Canon EF-S 10-18mm IS STM

De Canon EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM zorgt voor stabielere beelden in alle situaties, met name wanneer die met de hand en bij weinig licht zijn opgenomen. Het objectief heeft een 4-stops Optical Image Stabilizer, waarmee u uitmuntende foto’s kunt nemen bij weinig licht en stabieler beeldmateriaal kunt vastleggen. Met STM (Stepping Motor Technology) maakt u heel gemakkelijk films van hoge kwaliteit die altijd scherp zijn. Het levert constante vrijwel geruisloze continue scherpstelling, zodat uw films vloeiend zijn en de camera alleen het omgevingsgeluid vastlegt en niet het geluid van een scherpstelmotor. De Image Stabilizer compenseert het bewegen van de camera bij het opnemen van films vanuit de hand.

Het objectief is speciaal ontworpen voor digitale fotografie en bevat asferische en UD-lenselementen die sferische en chromatische aberraties corrigeren die anders uw opnamen zouden verpesten. Het objectief is bovendien voorzien van Super Spectra-coating waarmee een nauwkeurige kleurbalans en een hoog contrast kan worden bereikt, en overstraling en reflecties worden onderdrukt. Zo kunt u bij elk licht prachtige opnamen maken. Een exclusieve, optionele zonnekap kan schitteringen verder verminderen. Dankzij een scherpstelafstand van slechts 0,22m komt u dichter bij uw onderwerpen en kunt u nog steeds een ultragrote beeldhoek benutten.

Vriendelijke groet, JP.

Neem ook eens een kijkje op mijn fotosite: www.van-doorselaer.com

Geef een reactie