Over mij

CANON-EOS-70DHallo,

Ik ben Jean-Pierre Van Doorselaer, en een hobbyfotograaf. Ik woon in de “koninklijke” gemeente Laken aan het Koloniaal park.

Als jongeling was het mijn wens om beroepsfotograaf te worden, en de studies waren doenbaar maar in de jaren 70 was fotomateriaal kopen enorm duur en ik heb dan besloten om een militaire carrière aan te gaan.

Een tweetal jaar terug heb ik dan mijn oude wens kunnen waar maken, zij het als hobbyfotograaf. Ik houd mij vooral bezig met het fotograferen van oude gebouwen, bouwkundig erfoed, kastelen, kerken, kapelletjes en funeraire architectuur. Dit betekend niet dat ik geen moderne architectuur fotografeer, maar ik wel een voorkeur voor al wat oud is.

Ik doe ook aan portretfotografie en bij mij kan je ook een portfolio laten maken. Verder op deze website kan je daar alles over lezen.

Lange tijd heb ik met Nikon materiaal gewerkt, tot ik de mogelijkheden van Canon heb ontdekt en op deze toestellen overgeschakeld ben. Momenteel werk ik met een Canon EOS 7D aangevult met een Canon EOS 70D.

Wil je met mij in contact treden volg dan de link hier.

Met vriendelijke groeten, JP.


Neem ook eens een kijkje op mijn fotosite: www.van-doorselaer.com

Geef een reactie