Portfolio

Portretfotografie

Portretfotografie

Een portfolio wordt gemaakt als iemand, (in dit geval een model), een overzicht wil geven van haar/zijn kennis als model. Dus als je model wil worden moet je een portfolio kunnen voorleggen waaruit modellenbureau’s kunnen zien welke je ervaring is voor de camera. Pas op die manier zal je aan de bak kunnen. Het is dus handig om een portfolio met een selectie van reeds gemaakte foto’s te kunnen voorleggen.

Ik kan je hierbij helpen door een ganse namiddag een shoot te organiseren zodat er voldoende fotomateriaal is om uw portfolio samen te stellen en aan ge├»nteresseerden bureau’s te kunnen tonen. In dit stadium maakt het niet veel uit welke richting je later zal kiezen. Het belangrijkste is om over goede foto’s te beschikken, en ik kan je daarbij helpen volgens de TFCD methode. Dit wil zeggen dat jij model staat en dat ik jou na afloop van de shoot een CD geef met alle foto’s erop die gemaakt werden.

Voor we echter van start gaan, bespreken we eerst al jouw wensen en mijn aanbevelingen. Dit doen we bij een kop koffie, of met een (fris)drank. We bekijken ook enkele voorbeelden die je misschien kunnen inspireren.

Lijkt jou dit iets, neem dan contact op via onderstaand formulier, stuur het door, en je hebt gegarandeerd binnen de 24 uur antwoord.

Met mijn vriendelijke groeten, JP.

Neem ook eens een kijkje op mijn fotosite: www.van-doorselaer.com

Geef een reactie